MINI CURS GRATUIT

CUM SĂ TE PREGĂTEȘTI ASTFEL ÎNCÂT SĂ OBȚII O FINANȚARE NERAMBURSABILĂ

Îmbunătățește-ți șansele să obții o finanțare nerambursabilă urmând aceste sfaturi concrete care chiar funcționează.

Acesta nu este un mini-curs despre modul în care tu îți faci un proiect pentru afacerea ta ci este unul care te învață cum sa te pregătești înainte de a obține o finanțare nerambursabilă.

Vei primi 5 lecții gratuite prin e-mail
Aboneaza-te și le vei primi imediat!

mini curs gratuit

Dacă știi alte persoane cărora crezi că le-ar fi utilă informația din acest material, recomanda-le sa se înscrie. Îți vor mulțumi mai târziu.

Ce primești pe e-mail după ce te abonezi?

De îndată ce te-ai abonat voi împărtăși cu tine cele 5 module gratuite de curs care te vor ajuta să te pregătești pentru o finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta.

Iată ce vei primi în cele 5 module de Mini Curs

  • 5 întrebări care te vor ajuta să evaluezi mai bine dacă ești pregătit pentru o finanțare nerambursabilă
  • cum să identifici nevoia ta de a accesa fonduri europene
  • ce înseamnă proiectele cu finanțare europeană și care este tipul de finanțare potrivit pentru tine
  • vei afla dacă e nevoie de un consultant pentru proiectul tău și cum să alegi consultantul potrivit
  • vei afla detalii despre procesul de pregătire și depunere a proiectului tău

Câteva cuvinte despre mine

Eu sunt Cristina Petriș iar povestea mea a început în 2005 când, din postura de director tehnic al unei companii mari, producătoare de mezeluri, am identificat o nevoie urgentă de finanțare pentru noi.
Auzisem că se pot obține fonduri nerambursabile prin programul SAPARD dar nu știam nimic despre asta.

După câteva luni de întrebări și întâlniri cu diferiți consultanți și specialiști, a trebuit să ne scriem singuri proiectul deoarece nimeni nu s-a încumetat să ne consilieze. A fost un moment foarte greu pentru mine și colegii mei. Au fost multe nopți nedormite și multă nesiguranță.

Aceasta experientă a venit însă la pachet cu descoperirea pasiunii mele pentru acest domeniu, motiv pentru care din 2006 cu asta m-am ocupat, din diferite poziții: evaluator de proiecte, beneficiar de finanțare și nu în ultimul rand consultant.

În toți acești ani am experimentat tot ce se poate experimenta, am trăit pe pielea mea lucrurile despre care vorbesc acum.

Ceea ce mă face pe mine fericită este momentul în care pot aduce bucurie oamenilor și am facut-o de multe ori până acum ajutându-i pe antreprenori să obțină finanțări nerambursabile pentru afacerile lor. 2017, a fost pentru mine, anul în care am descoperit, cooptată fiind într-un proiect de training destinat antreprenorilor din Diaspora, că pot ajuta oamenii să se pregateasca eficient înainte de a accesa o finanțare europeană. Am lucrat cu peste 100 de antreprenori în acest proiect iar rezultatele au fost uimitoare.

mini curs gratuit 4

VREAU SĂ ÎȚI OFER EXPERIENȚA MEA

mini curs gratuit 2

Am decis în 2022 că vreau să trec la un alt nivel și să transmit mesajul meu către cât mai mulți oameni interesați de fonduri europene.
Cred sincer că misiunea mea este să ajut cât mai mulți antreprenori și viitori antreprenori, să evite dezamăgirile unui PROIECT RESPINS.

Tocmai de aceea vin în fața ta cu un alt model, cu o abordare complet diferită de cea a majorității specialiștilor din acest domeniu.
Sfaturile pe care ți le propun sunt bazate pe situații și lucruri concrete, dobândite de-a lungul celor peste 16 ani de experiență în acest domeniu.

Nu voi veni cu povești și studii deoarece realitatea este alta:

Se depun 4800 de proiecte, se finanțează 800. Oare de ce?

Acordă-mi încrederea ta și te asigur că vei reuși să identifici atât finanțarea potrivită pentru tine cât și momentul oportun pentru a o obține.

Înscrie-te și vei obține sfaturi simple însă atât de utile încât îți vor schimba complet abordarea, când vine vorba de finanțări nerambursabile.

mini curs gratuit 3