Am fondat compania în 2012, (sub numele de Ager Capital Parteners), din dorința de a aduce un plus valoare clienților astfel încât să putem valorifica împreună oportunitățile din mediul antreprenorial. Specialiștii cu care lucrez contribuie cu expertiza lor la dezvoltarea unor proiecte viabile.

Credem cu tărie în parteneriate de lungă durată și în susținerea inițiativelor de afaceri realiste, motiv pentru care rata de succes a proiectelor elaborate de noi depășește 85%.
Dedicarea față de clienti și rapiditatea furnizării unor soluții viabile au condus la creșterea substanțială a portofoliului firmei Logic Money și la stabilirea unor parteneriate de durată. Prin eficiența și profesionalismul serviciilor oferite, obținerea fondurilor europene devine mai ușoară.
Obiectivul nostru este acela de a-ți oferi servicii de consultanță (online și la sediu) dacă împărtășeșți aceleași valori ca și noi. Pentru aceasta, preocuparea permanentă şi la toate nivelele este de a-ți oferi constant servicii de calitate la preţuri competitive.

Principiile după care ne ghidăm

Încrederea în reușită
Competența și dedicarea oamenilor cu care lucrăm asigura reușita demersurilor întreprinse.

Orientarea către rezultat
Realizarea de proiecte viabile, în concordanță cu nevoile tale și cu rigorile programelor finanțate de către Uniunea Europeană

Flexibilitate
Adaptare la nevoile tale specifice și identificarea soluțiilor adecvate tipului tău de afacere.

Parteneriat de durată
Vrem să dezvoltăm un parteneriat durabil, bazat pe cunoaștere reciprocă, încredere și deschidere.

Moto-ul nostru este : Provocările voastre, soluțiile noastre.