Membri fondatori

Bună, sunt Cristina.

Sunt fondatoarea Logic Money SRL, consultant în accesarea fondurilor europene și formator.

Sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă finanțarea afacerilor antreprenoriale și de peste16 ani ajut antreprenorii să răspundă la întrebările:

Cum să îmi dezvolt afacerea?

Când este momentul potrivit?

Ce tip de finanțare mi se potrivește?

În consultanță, combin în mod autentic, riguros și optimist principiile de viață și de business, plecând chiar de la modelul personal. Profesez convinsă fiind, că pentru a avea o carieră de succes, este necesar să strălucim mai întâi la nivel personal. Dacă fundația noastră ca oameni este solidă, există cadrul propice pentru orice dezvoltare profesională.

La începutul anului 2005, am luat primul contact cu fondurile europene. Am început nesigură, cu întrebări aparent fără răspuns legate de acest domeniu. După două luni de studiu, cu ajutorul colegilor mei, am acceptat propunerea de a deveni reprezentantul legal al companiei, al cărei director tehnic eram, pentru accesarea unei finanțări de 1.700.000 de euro pentru modernizarea acesteia. Din acel punct, cariera mea a luat avânt și a primit cele mai mari recompense profesionale, dar și cele mai mari provocări.

In vara anului 2006, am renunțat la funcția de director tehnic al companiei, să devin evaluator de proiecte în cadrul Agenției de Plăti pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (în prezent AFIR). Grea decizie, însă nu aș schimba nimic din ceea ce a fost.

Am acumulat experiență extrem de valoroasă pe care nu o poți dobândi nicăieri altundeva, am identificat o mulțime de situații,  din care am învățat enorm. După 6 ani în Agenție, am decis că sunt pregătită să devin antreprenor și să îmi scriu primul meu proiect, care a fost finanțat și implementat cu succes.

Atunci a fost momentul când am conștientizat că îi pot ajuta extraordinar de mult și pe alți antreprenori care ar avea nevoie de finanțări pentru afacerile lor.

Am început să lucrez cu antreprenori din cele mai variate domenii pentru a obține finanțările necesare demarării sau dezvoltării afacerilor lor.

În 2017 am fost cooptată în proiectul de formare antreprenorială ”Fii antreprenor în țara ta!” adresat antreprenorilor românii din Diaspora, dornici să revină în țară, moment în care, lucrând cu peste 100 de oameni valorosi, am realizat cât de mare e nevoia de oameni pregătiți și entuziaști care să sprijine mediul de afaceri să se dezvolte sănătos.

Îmi place să dau mai departe din ceea ce știu. Fie că vorbim de fonduri europene, fie că vorbim de alte aspecte la care mă pricep. Sau de viața de zi cu zi, când împărtășesc cu prietenii ce am mai aflat din cărți sau din alte surse valoroase.
Pentru mine e un sentiment de împlinire și de bucurie pură momentul în care pot să contribui chiar și cu lucruri mărunte la dezvoltarea și la succesul celor cu care interacționez.

Am absolvit Facultatea de Inginerie – specializarea: Tehnologia și Controlul Calității Produselor Alimentare, în cadrul Universității “Aurel Vlaicu” din Arad. Am urmat ulterior un master la aceeași Universitate în domeniul “Ingineriei Alimentare și Protecției Mediului”și o multitudine de cursuri de formare în domeniul antreprenoriatului, formării și nu în ultimul rând al dezvoltării performanțelor manageriale.

web-0155

Mi-am început cariera în 2002, ca inginer tehnolog la o fabrică de preparate din carne cu 200 de angajați. Am devenit director tehnic al fabricii la 26 de ani.

Din 2006 am activat, ca expert verificare proiecte, în cadrul Agenției de Plăti pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (în prezent Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale) iar 6 ani mai târziu am ales calea antreprenoriatului, fondand propria companie de consultanță în domeniul accesării fondurilor europene.

Am avut oportunitatea să cunosc domeniul accesării fondurilor europene din postura de beneficiar, evaluator de proiecte (cereri de finanțare și rambursare) cât și de consultant, motiv pentru care doresc să contribui la sprijinirea antreprenorilor la început de drum prin intermediul cursurilor pe care le susțin.

Sunt energică și pozitivă și îmi ghidez viața după următorul motto:

“Nimeni nu-mi va dărui succesul.
Trebuie să-l câștig singură, de aceea sunt aici.”