“Ajutor, vreau finanțare!”

Vrei finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta dar nu știi de unde sa începi? Pregătește-te cu mine, 5 săptămâni, să iei decizii inteligente înainte să scrii un proiect cu finanțare europeană.

Dragă antreprenorule,

Cum ar fi dacă ți-aș spune acum că am sesizat frământările tale legate de obținerea unei finanțări pentru afacerea ta? Știu că vrei să obții rapid și ușor fondurile mult dorite pentru business-ul tău, însă, oricât de mult te-ai strădui, nimic nu se leagă.

Știu și că ai o mulțime de motive care te împiedica:

 • nu ai timp suficient
 • nu știi unde să cauți informația legată de finanțări și condițiile pe care trebuie să le indeplinesti
 • ai lucrat în trecut cu consultanți și colaboratori nepotriviți
 • nu ai încredere în autorități și în faptul că poți obține finanțarea dorită fără să ai “relații”
 • ai scris deja un proiect dar a fost respins.

Motivele ar putea continua la nesfârșit, corect?
Dar dacă ți-aș spune și că știu de ce treci prin toate astea și că ai putea să faci lucrurile într-un mod diferit?

Despre asta vreau să-ţi vorbesc astăzi. Despre cea mai bună metodă pe care o ştiu când vine vorba de pregătirea unui antreprenor pentru obținerea unei finanțări nerambursabile.

Eu, personal, am folosit metoda asta ca să obtin finanțări nerambursabile atât pentru afacerea mea cât și pentru afacerile multor antreprenori în ultimii 17 ani.

Doar în ultimii 10 ani am ajutat zeci de antreprenori să îşi crească propriile afaceri accesand fonduri europene nerambursabile. Pe câţiva îi vei cunoaşte în rândurile care urmează.

Şi sunt absolut convinsă că dacă ai acces la aceste cunoştinţe, şi TU îţi vei transforma afacerea, fie ea la început de drum sau în plină ascensiune, obținând fondurile la care visezi.

focus group on a business meeting in a modern office

Dar prima dată, permite-mi să îți spun câte ceva despre mine.

Numele meu este Cristina Petriș

Sunt o antreprenoare activă, exact ca tine și activez în domeniul consultanței.
Sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă finanțarea afacerilor antreprenoriale și de peste 10 ani ajut antreprenorii să răspundă la întrebările:

Cum să îmi dezvolt afacerea?

Când este momentul potrivit?

Ce tip de finanțare mi se potrivește?

Dar lucrurile nu au fost mereu așa.

La începutul anului 2005, am luat primul contact cu fondurile europene. Am început nesigură, să umblu pe nisipuri mișcătoare într-un domeniu complet nou.
Se apropia momentul 1 ianuarie 2007, momentul în care România avea să devină membră a Uniunii Europene. Pentru mediul antreprenorial, momentul acela venea cu o multitudine de necunoscute. Așa a fost și pentru fabrica de mezeluri la care lucram ca director tehnic.

Ni s-a pus în vedere că trebuie să ne modernizăm rapid producția altminteri riscăm să fim închiși. Aveam nevoie de o sumă foarte mare de bani (1,7 milioane de euro), pe care firma nu o avea.
Așa că proprietarul, împreună cu noi cei din echipă, am căutat soluții. După o analiză rapidă am aflat că s-ar putea obține o finanțare nerambursabilă, pentru investiția noastră, prin Programul SAPARD.

N-aveam timp să ne gândim prea mult la ceea ce avea să urmeze, trebuia acționat rapid. Timp de peste două luni ne-am chinuit, fără succes, să găsim un consultant să ne îndrume. Cum nu aveam de ales, ne-am pus pe treabă și am scris singuri proiectul.
După câteva luni de așteptare, spre marea noastră bucurie, proiectul a fost finanțat, însă… nu s-a implementat niciodată.

După această experiență, în vara anului 2006, am renunțat la funcția de director tehnic al companiei, să devin evaluator de proiecte în cadrul Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (în prezent AFIR).Am acumulat experiență extrem de valoroasă pe care nu o poți dobândi nicăieri altundeva, am identificat o mulțime de situații, și bune și atipice, din care am învățat enorm.
După 6 ani în Agenție, am decis că sunt pregătită să devin antreprenor și să îmi scriu primul meu proiect, care a fost finanțat și de această dată implementat cu succes.
Acela a fost momentul când am conștientizat că îi pot ajuta extraordinar de mult și pe alți antreprenori care ar avea nevoie de finanțări nerambursabile pentru afacerile lor.
Am început să lucrez cu antreprenori din cele mai variate domenii pentru a obține finanțările necesare demarării sau dezvoltării afacerilor lor, unii dintre ei ajungând la mine după 3 încercari nereușite de a obține finanțare.

web-9942

Ce îți propun eu, care este soluția pe care am găsit-o?

Află metoda pe care și tu poți să o aplici cu succes astfel încat să fii pregatit să obții o finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta.

Te invit alături de mine într-o călătorie de 5 saptămâni, în perioada 07.03 – 04.04.2024, la ediția a IV -a a cursului meu, să lucrăm împreuna pe o structură clară și testată de 5 webinarii online, pe care nu o găsești în altă parte deoarece se bazează pe experiența mea reală și autentică din ultimii 17 ani.
Asta înseamnă că trebuie să fii dispus să lucrezi alături de mine, timp de 5 săptămâni atât individual cât și LIVE printr-un webinar de aproximativ 2 ore, în fiecare joi de la ora 19.00.
În timpul cursului vei primi misiuni și mici activități pe care va trebui să le rezolvi până la următoarea întâlnire.

Am gândit toată aceasta experiență astfel încat să fie agreabilă și provocatoare pentru tine.
Nu multă lume se încumetă să vorbească despre lucrurile astea, de aceea nu o să le găseşti discutate în multe locuri.

Şi dă-mi voie să te previn din start…
Pe unele dintre aceste lucruri le vei “prinde” imediat. Altele îţi vor lua câteva încercări până să le înţelegi cu adevărat şi să le poţi pune în practică.
De exemplu, mie mi-a luat destul de mult timp până să înţeleg importanţa planificării în afacere, până să o pun în aplicare.

Mă temeam, efectiv. Îmi ziceam: “dar dacă n-o să se-ntâmple? De ce să pierd atâta timp, pentru că oricum, orice modificare va anula tot timpul pierdut cu crearea de planuri…”
În mintea mea, planificarea și pregătirea erau lucruri pe care doar companiile mari le făceau.
Dar gândeam prost.
Dacă am pregăti cu atenție și răbdare un proiect, cu siguranță nu ar mai fi atât de multe proiecte respinse sau, și mai grav, finanțate dar imposibil de implementat.

Image-01

Să luăm un exemplu recent: o linie de finanțare a ACTIVITĂȚILOR NEAGRICOLE NOI a însumat peste 4800 de proiecte depuse din care se finanțează 800! Interesant, nu?

Dacă am realiza cât de importantă este pregătirea prealabilă a unui proiect și ce impact are asupra afacerii în sine multe situații neplăcute ar fi evitate.

Când te pregătești bine înainte să scrii un proiect, ai o multitudine de avantaje:

 • îți faci un plan bine stabilit pe termen mediu
 • cunoști bine piața pe care activezi
 • identifici cele mai bune soluții pentru tine și afacerea ta
 • ai acces la resursele necesare pentru a îți pune planul în aplicare
 • știi la ce să te aștepți

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

TARIF  -2800 RON

Această ofertă este disponibilă până la 01.03.2024

Despre mine

Așa cum spuneam mai sus, sunt Cristina, antreprenor ca și tine, consultant în domeniul finantarilor nerambursabile, evaluator extern proiecte europene și formator.

Am absolvit Facultatea de Inginerie – specializarea: Tehnologia și Controlul Calității Produselor Alimentare, în cadrul Universității “Aurel Vlaicu” din Arad. Am urmat ulterior un master la aceeași Universitate în domeniul “Ingineriei Alimentare și Protecției Mediului”și o multitudine de cursuri de formare în domeniul antreprenoriatului, formării și nu în ultimul rând al dezvoltării performanțelor manageriale.

Mi-am început cariera în 2002, ca inginer tehnolog la o fabrică de preparate din carne cu 200 de angajați. Am devenit director tehnic al fabricii la doar 26 de ani.

Din anul 2006 am “mâncat finanțări europene pe pâine”, ca expert verificare proiecte, în cadrul Agenției de Plăti pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (în prezent Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale).
6 ani mai târziu am ales calea antreprenoriatului, și mi-am deschis propria companie de consultanță în domeniul accesării fondurilor europene.

Am avut oportunitatea să cunosc domeniul accesării fondurilor europene din postura de beneficiar, evaluator de proiecte (cereri de finanțare și rambursare) cât și de consultant, motiv pentru care cred că te pot ajuta cel mai bine să înțelegi cum trebuie procedat când vrei o finanțare.

web-0005

Mai mult decât atât, în anul 2017 am fost cooptată ca trainer în proiectul de formare antreprenorială ”Fii antreprenor în țara ta!”. Proiectul s-a adresat antreprenorilor români din Diaspora, dornici să revină în țară și să pună umărul la dezvoltarea unui mediu antreprenorial sănătos.

Am lucrat în acest proiect cu peste 100 de antreprenori valoroși și am realizat cât de mare este nevoia de oameni pregătiți și entuziaști care să sprijine mediul de afaceri din România să se dezvolte sănătos.

Ce vei învăța alături de mine?

 • vei învăța ce înseamnă o finanțare nerambursabilă și care sunt cei mai mari finanțatori
 • vei afla care este momentul potrivit sa accesezi fonduri europene pentru afacerea ta
 • vei identifica împreună cu mine tipul de finanțare potrivită pentru tine și afacerea ta
 • vei ști dacă ai nevoie de un consultant și cum să îți alegi consultantul potrivit, în cazul în care ai nevoie de el
 • vei afla diferența dintre tipurile de proiecte posibile și cum să faci încadrarea potrivită
 • vei învăța pașii pe care trebuie să îi faci înainte de a-ți pregăti proiectul
 • te vei familiariza cu termenii cei mai folosiți în domeniul fondurilor europene nerambursabile

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Ce vei găsi în acest curs, timp de 5 săptămâni

Modulul 1 – Pregătirea – aici vei afla alături de mine ce înseamnă o finanțare europeană, care sunt finanțatorii la care poți depune proiecte și o explicație clară a termenilor cel mai des intalniti în acest domeniu, astfel încât să nu existe interpretări sau confuzii.

Modulul 2 – Identificarea finanțării – afli ce fel de finanțare se potrivește nevoilor afacerii tale, care este momentul potrivit să soliciti o finanțare nerambursabilă și cum să te pregătești activ pentru acest moment.

Modulul 3 – Tipurile de proiecte – înveți cum să deosebesti tipurile de proiecte finanțabile din fonduri europene și modalitățile de finanțare astfel încât să alegi în cunoștință de cauză ceea ce este benefic pentru tine și business-ul tău.

Modulul 4 – Alegerea colaboratorilor – vei înțelege dacă trebuie să pregătești proiectul ghidat de un consultant și cum să alegi consultantul potrivit pentru tine și tipul tău de proiect. Acest modul îți va arăta și care este conduita potrivită în relația ta cu colaboratorii.

Modulul 5 – Strategia ta – Aduci totul laolaltă și înveți care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi înainte de scrierea proiectului. Tot în acest modul vei învăța cum să gestionezi provocările ce pot apărea pe parcursul pregătirii proiectului tău.

Lucrând alături de mine vei primi chiar mai mult - 4 BONUSURI incredibile

 1. Beneficiezi de o ședință de consultanță individuală GRATUITĂ cu mine(1oră).
 2. Ai posibilitatea ca timp de 12 luni de la finalizarea cursului să folosești recompensele acumulate prin îndeplinirea misiunilor pentru achiziționarea oricărui produs din oferta mea.
 3. Ai acces gratuit și nelimitat în grupul nostru suport unde înveţi şi interacţionezi cu membrii comunităţii.
 4. Vei lucra împreună cu mine la bugetul proiectului tău.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

TARIF  -2800 RON

Această ofertă este disponibilă până la 01.03.2024

Garanția mea pentru tine

Pune programul nostru la încercare! Eu cred foarte tare în acest program, motiv pentru care vreau să îți propun următorul târg: dacă după cele 5 săptămâni în care ai lucrat cot la cot cu mine și te-ai implicat 100%, ai îndeplinit misiunile și activitățile propuse, consideri că nu ai progresat de loc, te rog să îmi scrii și îți rambursez integral suma plătită pentru acest curs. 

Testimoniale

Iată ce spun cei care deja au lucrat cu mine de-a lungul anilor:

Am ales să colaborăm cu această firmă în urma unei recomandări primite, şi am avut parte de un partener de încredere. Ne-au oferit servicii de consultanţă la un nivel înalt, în concordanţă cu cerinţele proiectului nostru, membrii firmei dând dovadă de profesionalism în elaborarea şi evaluarea proiectului nostru, iar calitatea produsului final este ireproşabilă.

Dr. Laura Chira – Medic veterinar

· Ce rezultate consideri că ai obținut în urma cursului?

În urma cursului, am realizat că dacă îmi doresc asta cu adevărat e nevoie de o resursă principală, și anume eu, implicit timpul meu.
Acum știu exact de ce am nevoie ca visul să devină realizabil. Îmi este foarte clar care sunt pașii de urmat, știu la ce să mă aștept dacă încep ”aventura” și știu sigur că dacă e să fac asta voi apela cu încredere la tine, Cristina. Fără nici o ezitare ai fi consultantul cu care eu aș alege să lucrez. Un consultant care spune lucrurilor pe nume și care nu mă ”menajează”, să nu mă supăr.

· Dacă ai recomanda cursul unui prieten, ce i-ai spune să se înscrie?

Nu e un dacă, cu siguranță recomand cursul tuturor celor care au în gând accesarea de fonduri europene.
I-aș spune să aibă grijă de unde își ia informațiile și să nu creadă că procesul e unul ușor și rapid.
Oricui îi recomand cursul, îi menționez că prezența online, la toate întâlnirile, e ceva esențial dacă vrei să fii sigur că înțelegi despre ce este vorba.

Gabriela B – Cursant Ediția I

Am aflat de cursul “Ajutor, vreau finantare” de pe pagina de facebook a Cristinei. In urma cu cateva luni mi-a aparut o reclama la un giveaway pentru un ebook despre Fondurile Europene. M-am inscris si am castigat. Ebook-ul a fost pentru mine un ABC privind finantarile europene. Cand a aparut oportunitatea de a participa la un curs in acelasi domeniu, am profitat de ocazie si m-am inscris. Pe parcursul celor 5 module de curs am invatat o multime de lucruri noi, mi-au fost lamuriti termeni pe care i-am mai intalnit dar pe care nu i-am inteles, mi-au fost explicati care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a obtine o finantare. Desi la prima vedere aceste informatii par a fi usor accesibile si la indemana oricui, nu oricine le poate intelege fara ajutor si fara indrumare. Se vede ca s-a depus o munca semnificativa pentru a pune cap la cap informatii culese din mai multe surse. In acest moment nu stiu daca planul de afaceri pe care il am creionat in minte va fi transpus intr-un proiect, insa voi sti de unde sa pornesc si unde sa gasesc informatiile si ajutorul de care am nevoie. As recomanda acest curs mai ales celor neinitiati in lumea economiei si a afacerilor, deoarece informatiile sunt structurate astfel incat sa fie usor intelese si de cei fara cunostiinte in domeniu. Mi-a placut mult faptul ca a fost un curs interactiv, ca am avut misiuni de rezolvat. O informatie pe care inveti cum sa o aplici o intelegi mai usor decat daca doar o citesti. Iti multumesc, Cristina, pentru timpul si energia investita si pentru oportunitatea de a invata lucruri noi. Mi-a facut placere sa colaborez cu tine, esti o persoana foarte calda, deschisa, bine pregatita. Iti doresc mult succes pe mai departe, cat mai multe proiecte implementate si cat mai multi cursanti.

Denisa G – Cursant Ediția I

Hai sa recapitulam care e planul pentru următoarele 5 săptămâni:

 1. Participi la 5 cursuri live de aproximativ 2 ore în care vei învăța tot ceea ce trebuie să faci astfel încât să obții o finanțare nerambursabila pentru afacerea ta.
 2. Ai acces pe site-ul nostru www.logicminey.eu, în contul tău de cursant, la toate resursele necesare (materiale scrise, video, etc.) pentru a putea rezolva toate misiunile si task-urile propuse.
 3. Vei avea de îndeplinit 5 misiuni și 25 task-uri. Eu voi fi alături de tine să te ajut în acesta aventură.
 4. Ai acces la comunitatea”Ajutor, vreau finanțare!”, care va fi cel mai puternic grup suport pentru antreprenorii începători dornici să acceseze finanțări nerambursabile.
 5. Educație prin distracție – am gândit acest program astfel încât să ne distrăm în timp ce lucrăm și evident să nu renunțăm. Misiunile îndeplinite îți vor aduce recompense.
 6. Primești bonusuri de nerefuzat care nu doar că sunt relevante pentru tine și activitatea ta, dar te mențin în permanență conectat la tot ceea ce este nou și important în domeniul finantarilor.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

TARIF  -2800 RON

Această ofertă este disponibilă până la 01.03.2024

Dacă ai întrebări, contacteaza-mă! Îţi voi răspunde cu plăcere.

office@logicmoney.eu
+40755090728

Eu îţi mulţumesc că ai fost cu mine până aici şi îmi doresc foarte mult să te văd crescând puternic. Şi tu, ca antreprenor, şi afacerea ta!
Sper să ne vedem în interiorul Programului “Ajutor, vreau finanțare!”

Cu prietenie,